Philips

Philips

Philips babyfoons aanbod

Je wilt natuurlijk nooit dat jouw kindje iets overkomt. Je houdt jouw kind dan ook het liefst 24 uur per dag in de gaten, maar dat is niet altijd mogelijk. Daarbij is wat tijd voor jezelf ook van belang. Het is dan prettig om van een afstand je baby te kunnen zien zonder dat je hiervoor naast het bedje moet gaan zitten. Een babyfoon biedt hierbij uitkomst. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van babyfoons. De modellen van Philips zijn hoe dan ook een aanrader. Je krijgt hier topkwaliteit voor je geld en betaalt daarbij niet teveel.

Mogelijkheden qua babyfoons
De ene babyfoon is de ander niet, dus je moet goed kijken wat jij belangrijk vindt. Wil je alleen de geluiden horen of wil je er het liefst ook een camera bij zodat je alles in de gaten kunt houden? Daarbij: hoeveel meter bereik moet de babyfoon hebben? Woon je in een groot huis of valt dit mee en is een groot bereik niet perse nodig? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen voor de aanschaf van een babyfoon. Het is natuurlijk zonde om een veel duurder type te kopen dan nodig, maar ook zonde om een simpel type te kiezen dat uiteindelijk niet voldoet.

We leven natuurlijk in een tijd waar we volop bezig zijn met onze telefoons en computers. Er gaat geen dag voorbij dat we onze telefoon thuis laten, en daar speelt Philips op in. Hoe handig is het dat jij je baby áltijd kunt bekijken, waar je ook bent? Stel je voor: de oppas is er een avondje maar jij bent toch even benieuwd hoe het gaat en of de baby al in bed ligt. Dan kun jij gewoon vanaf je telefoon meekijken. Deze babyfoon werkt dan via Wifi en door middel van een bepaald programma kun jij vanaf je telefoon, tablet of computer meekijken. Zo hoef je je baby geen moment van de dag nog te missen en kun je waar je ook bent een kijkje nemen. Tot slot is het mogelijk om met drie verschillende apparaten te kijken, dus ook je partner kan op zijn/haar telefoon of ander apparaat meekijken!

Mocht je dat iets teveel van het goede vinden, maar wel willen kijken, dan kun je ook gaan voor de wat simpele versie waar een camera bij zit. Bij deze versie babyfoon heb je dan het deel dat je op de kamer zet van de baby en het andere deel dat jij meeneemt, is voorzien van een schermpje. Op dit scherm kun jij de baby dus zien slapen.

Is ook dat iets teveel van het goede? Dan kun je altijd kiezen voor de simpele versie met alleen audio. We begrijpen dat niet iedereen de luxe versie wil, dus een audioversie is ook prima. Dan kun je altijd opletten of jouw baby gaat huilen of dat de baby rustig ligt te slapen. Voor je eigen rust wellicht ook beter: je kijkt niet continu naar je baby op de camera omdat dat hierbij simpelweg niet mogelijk is. Uiteraard kun je erop rekenen dat het geluid heel erg goed is, zodat je ieder geluid zult oppikken.

Al met al is er dus genoeg keus en voor ieder wel wat te vinden wat betreft de babyfoons van Philips. Het is dus maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je baby altijd overal kunnen zien: ga voor de versie met wifi en de camera. Vind je dat allemaal niet zo nodig maar wil je je baby wel in de gaten houden qua geluid? Kies dan de laatste variant. Shop hem snel voor een scherpe prijs bij ons! Mocht je twijfelen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We adviseren je graag over de beste optie voor jouw huis en laten je graag weten waarom je hiervoor kunt kiezen uit een van de babyfoons van het (bekende) babyfoonmerk 'Philips'.