Beurer

Beurer

Het merk Beurer is een gerenommeerd merk dat actief is op de gezondheidsmarkt, met allerlei slimme en technisch hoogwaardige gezondheidsproducten. En dit al bijna 100 jaar. Naast de gezondheidsartikelen heeft men zich ook gespecialiseerd op de markt van beauty- en de therapieproducten. De producten zijn te gebruiken door iedereen, van jong tot oud en van ziek tot gezond. Een van de doelgroepen zijn baby’s. Zo heeft Beurer een collectie met allerlei producten voor de pasgeboren baby, zoals een babyweegschaal en babyfoons, maar ook een sterilisator om bijvoorbeeld het flesje de steriliseren. De babyproducten van Beurer zijn onmisbaar voor een optimale verzorging van je baby.

De geschiedenis van Beurer
Vanuit de noodzaak om geld te verdienen, begon het armlastige echtpaar Käthe en Eugen Beurer, vanuit hun huis in het Duitse Ulm met de productie van elektrisch bedienbare verwarmingskussens. Voor die tijd was dit al erg revolutionair, maar Käthe had inmiddels kennisgemaakt met een uitvinder uit Ulm die verwarmingsmatten ontwikkelde. Hoewel de zaken niet altijd goed gingen, hield het bedrijf het toch al enkele jaren vol en in 1927 investeerde een belegger in hun bedrijf. Zo konden ze in 1934 toch hun 15 jarig jubileum vieren en trad de inmiddels 22 jarige Bernhard, de zoon van het echtpaar, in dienst van het bedrijf. Bernard Beurer stuwde het bedrijf naar ongekende successen en men ging zich op veel meer producten richten, beginnende met de elektrische deken. Inmiddels wordt Beurer geleid door de vierde generatie en viert het bedrijf volgend jaar haar 100ste verjaardag.

De babyfoon
De huidige babyfoons bestaan uit twee delen. Dit zijn de zender met een ingebouwde microfoon en een ontvanger met een luidspreker. In het verleden ging de gegevensoverdracht via een FM verbinding, maar dit is inmiddels verboden om de ether niet te belasten. Tegenwoordig gaat het via radiogolven of via DECT, de techniek die ook bij draadloze huistelefoons gebruikt wordt. De moderne babyfoon is tegenwoordig ook voorzien van een videocamera. De ontvanger wordt tegenwoordig steeds meer vervangen door een app.

De Beurer babyfoons
Beurer heeft enkele soorten kwaliteitsvolle babyfoons op de markt gebracht. Zo heeft Beurer de Beurer BY84, die nog op de klassieke manier werkt met een zender en een ontvanger. Je hoort daarop je baby en een display geeft via een soort van emoticon de huidige stemming van je baby aan. De Beurer BY77 en Beurer BY99 zijn voorzien van een camera en LED lampjes die bij ieder geluid van de baby oplichten. Ook ‘s nachts zal je je kindje in de gaten kunnen houden met de speciale night vision-functie. Daarnaast kan je je kindje ook via de babyfoon toespreken. Ook is Beurer helemaal bij de tijd met de Beurer BY88. Dit is enkel een monitor voor op de babykamer en geen zender. Het namelijk mogelijk om via een app op je telefoon of tablet de status van je kind te bekijken. Het voordeel hiervan is dat je niet gebonden bent aan een bepaalde afstand, zoals bij een babyfoon, maar kun je overal waar je bent je kind in de gaten houden.

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.